fbpx

Célom, hogy a számomra sokat jelentő út nélkül, azt összegezve, koncentráltan a kezetekbe adjak olyan gyakorlati tudást, amivel a páciensek a vizsgálatuk után elégedetten távoznak, az orvosok pedig minőségi segítséget kapnak a munkátokkal.

Rólam

1995 óta dolgozom a képalkotó diagnosztika különböző területein. A 26 év alatt sok ijedt, sérült, fáradt, beteg, egészséges, kedves, feszült, ideges, kiszolgáltatott, félős pácienssel volt alkalmam találkozni. Az akut ellátásban segítettem politraumatizáltak ellátásában, haemodinamikán újraélesztésben. Onkoterápián after-loading kezelésekben asszisztáltam, Tele-Cobalt terápiában besugaraztam… A lineáris gyorsítón a sugárkezelések  nem csak a súlyos küzdelmeket tárták elém, hanem azt is megtanították, mikor mi a leghatékonyabb megoldás a gyors és sikeres kezelés elősegítése érdekében.

Külföldi diagnosztikai gyakorlatomat Münchenben a  Ludwig-Maximilians-Universität Sebészeti Klinikájának radiológiáján szereztem, CT-, RTG-, Angiográfia területén.

2012 óta magánszférában dolgozom, budapesti fogászati klinikákon röntgen- és CT vizsgálatok elkészítésével töltöttem második, harmadik műszakjaimat…

2019-ben megnyitottuk CT Szigetünket. Fogászati- és szájsebészeti beavatkozásokhoz készítek panoráma röntgent, CBCT-t és találkozom továbbra is azokkal a páciensekkel, akik riadtak, félnek, fáj nekik, kiszolgáltatottak, feszültek…

Mrázik Bernadett

Foglaljon időpontot most!

Készíttesse el a fogászati beavatkozáshoz alapvetően szükséges röntgenfelvételeit,

legyen szó panoráma felvételről, CBCT felvételről vagy teleröntgenről.

+36-30-688-7234

info@ctsziget.hu

2310, Szigetszentmiklós, Szent Miklós útja 8/c.